ik weet waar je als sensitieve vrouw tegen aan loopt

Het is iedere keer weer een eer

Dat ik een stukje van de reis mag oplopen met mijn klant

Jezelf blootgeven in een situatie waarin je je helemaal niet zo prettig voelt, is één van de meest kwetsbare dingen die je kunt doen. Dat hoogsensitieve vrouwen dit durven te doorbreken en dat ik hen daarin mag begeleiden voelt als een enorme eer. Iedere keer weer. En daarom draag ik mijn klanten in mijn hart.

Referenties
Op deze pagina deel ik hoe mijn klanten de samenwerking met mij hebben ervaren.

‘Nooit had ik gedacht zo ver te komen!’

In de afgelopen 10 jaar heel langzaamaan zelfverzekerder, evenwichtiger en rustiger geworden. Vooral die rust is zo belangrijk, me minder druk maken en rustiger van binnen en naar buiten toe. Het gevoel dat je dingen voor jezelf doet en niet voor een ander. Zo’n enorm verschil met vroeger sinds ik Detsje heb leren kennen. Ben in staat om dingen simpelweg te doen zonder te veel aarzelingen en je afvragen wat een ander daarvan zou vinden. Eigen keuze’s maken gaat me veel gemakkelijker af.

Aarzel minder en kan dingen met rust laten en aan de kant zetten. Niet bang zijn een fout te maken. Zit ik daarmee dan kan ik daarover praten en wordt ik daarin gerust gesteld. Okee, af en toe gaat het nog even helemaal mis en moet ik een punt zoeken van waaruit ik verder kan. Dit kan door een poosje rust te nemen en afstand. Op een bepaald moment merk je: aha, ik kan weer verder!

Ook op sociaal gebied gaat alles veel makkelijker … ik leef in plaats van dat ik vegeteer.

Christien